Vores idé

-AT LEVERE GODE BILLIGE BILER OG POSITIVE KØBSOPLEVELSER

Autovirke ledes af mig, Henrik Leerskov. Med en baggrund i bilbranchen, ville jeg gerne skabe en forretning fra bunden. En anderledes bilforretning med vægt på tid til kunder, service og positiv omgang med hinanden. Det var min klare idé. -En bilforretning for alle!

Jeg er heldig, at have gode venskaber i branchen. De hjalp med gode råd, forretningsplan, de første bilindkøb osv. Sammen med disse og rigtig gode samarbejdspartnere kom Autovirke i gang i 2015 😊

Vi har siden udelukkende fokuseret på, at levere gode billige biler, som vi selv udvælger og indkøber hos samarbejdspartnere over hele landet. Min søn Sebastian som også er ”biltosse”, blev grundet travlhed straks en del af forretningen. Victor, min anden søn er nu også ansat som trainee.

Så kom Patrick som er rygraden i klargøringen og Rasmus som hjælper med at køre til syn, montere nr. plader og alverdens andre ting. Og Mona, Hurra for Mona, hun holder styr på tal, regninger og det papirarbejde vi ikke synes er så spændende. Og Kurt som er pensionist, men holder os i ørene hver dag!

Hos Autovirke håndplukker vi biler, så du som kunde får en god billig bil med mange kilometer i sig endnu. Dette, kombineret med god service, positiv adfærd og tid til dig, gør Autovirke ApS til noget særligt for dig, for os, for vore venner af huset og vore samarbejdspartnere.

Hvad enten du er førstegangskøber, har haft flere biler,

skal bruge en familiebil eller en bil nr. 2 så har vi en god billig bil til dig!

Sebastian Leerskov

Indkøb og salg

"Jeg startede i Autovirke's klargøringsafdeling i 2016. -Hårdt, sjovt og lærerigt! Efterhånden blev jeg meget interesseret i processerne omkring kunder, samarbejdspartnere osv. Det resulterede i et job som trainee. Efter et par år som sådan, er jeg i dag beskæftiget med indkøb, salg og rådgivning af kunder. Jeg hjælper stadig med klargøring og logistik når tiden tillader det. -Vi er jo et lille team der hjælper hinanden, så vi alle får et spændende job og en alsidig hverdag."

Henrik Leerskov

Indkøb og salg

"Min alder og evige snak om biler afslører måske at jeg har mange års branche erfaring og stor interesse for biler ? Kombineret med opfordringer fra venner, bekendte og familie, samt en mulighed for at samarbejde med gode branchefolk, gjorde at jeg i 2015 tog initiativ til etableringen af Autovirke. Konceptet er at levere biler i det lidt billigere segment, som samtidig er driftsikre og præsentable. Det kræver meget arbejde, Men det er samtidig præcist det, der driver os."

Mona Risbøl

Bogholderi og administration

"Det er mig der holder styr på regnskaber, tal og papir. Og så holder jeg de andre i ørerne når vi har travlt. Jeg har mere end 20 års erfaring med tal og administration, herunder også med bilbranchen som er underlagt lidt specielle regnskabstermer. Mit gode humør og positive sind siges også at være en af mine gode kompetencer."

Patrick Thomsen

Klargøring og logistik

"Jeg sørger for at vore biler præsenterer sig ordentligt og at de er saneret og rengjort inden udlevering til ny ejer. Efterhånden har jeg mere end 10 års erfaring. Tidligere arbejdede jeg hos en af de store mærkeimportører, men jeg synes arbejdet her hos Autovirke giver mig mere frihed og fornøjelse. Selvom det er hårdt og reelt arbejde, er det også hyggeligt og tilfredsstillende at være en del af et godt sammentømret team."

Rasmus

Multimand

"Jeg er virksomhedens yngste, lige bortset fra Karla 😊 Som 20 årig synes jeg det er fedt, at vi har så mange førstegangskøbere. Unge mennesker som jeg selv, der skal have bil for første gang og naturligvis både er nysgerrige, forsigtige og spændte. Det er en fornøjelse at være en del af den proces der starter helt fra den første kontakt og til vi har fundet den rigtige bil til det rigtige behov. -Det giver et lille ”kick” hver gang vi oplever at bil og køber er det perfekte match, det kan jeg leve højt på en hel dag".

Victor

Trainee

"Jeg startede som fejedreng, men er nu kommet i officiel praktik som trainee. Jeg har allerede godt kendskab til biler, kunder og vores koncept. Men, jeg lærer hver dag. Både her i forretningen, men også når jeg er på skole i Mommark og dygtiggøre mig indenfor bilbranchen, herunder finansiering, kalkulationer osv. Alt fra logistik, til beregninger, køb/salg og ikke mindst omgang med kunder er mit arbejde og min interesse – Jeg skal og vil lære det hele".

Carla

Vagt og hyggespreder

"Jeg startede i 2020 i Autovirke. Jeg er lækker, uundværlig og mødes altid af kunderne med et smil. Jeg er vild med at køre bil, charmere, spise guf og være en del af dagligdagen her i Autovirke."

VI HAR TID NÅR DU HAR TID

Vi arbejder fra morgen til aften med vores bilpassion.

Klargøring, administration, logistik, og planlægning om

formiddagen. Kundemodtagelse, salg, prøvekørsler og

rådgivning i forretningen om eftermiddagen.


Åbningstider i forretningen:

Mandag til fredag 12.00 - 17.00 og søndag 12.00 - 16.00

Lørdag og andre tidspunkter efter aftale.


Vore telefoner er åbent alle dagtimer, ring endelig.

QUICK LINKS

Cookiedeklaration

Copyright © 2022 - Autovirke ApS, CVR 37840750