Sådan gør vi

-FOR AT FORTJENE DIN TILLID

Hos Autovirke ApS ligger vi udover at du skal have en god billig bil vægt på, at du også får en behagelig oplevelse når du er hos os. Det er vigtigt at sige tingene som de er, både godt og skidt! Vi er ikke bange for at indrømme at vi ikke kan levere biler der fremtræder som nye til spotpris. Men, vi finder via vore samarbejdspartnere de bedste biler og giver dig altid klar besked om hvad du køber. Hos Autovirke er en god billig bil, en bil hvor du får bil for alle pengene!

En bilhandel hos os foregår typisk ved at:

1. Du/i kontakter os og aftaler tid for besøg/prøvekørsel

2. Du/i prøvekører bilen, eller de biler du måtte have interesse i

3. Vi får en snak om hvilken bil der passer dig bedst

4. Vi får en generel snak om den konkrete bil og evt. finansiering

5. Falder du for en af vore biler, laver vi en aftale

Hvis du bestemmer dig for at købe en af vore biler, kan du i de fleste tilfælde få bilen med hjem med det samme. I visse tilfælde kan der dog være noget der skal klargøres inden du tager bilen i brug.

Hos Autovirke er vi aut. nr. pladeoperatører, så vi sørger for alt nødvendigt papirarbejde, forsikring, evt. finansiering og nr. plademontering.

AUTOVIRKE APS

Vi arbejder fra morgen til aften og når vore kunder har tid. Så vidt muligt laver vi klargøring af biler, administration og planlægning m.m. om formiddagen og har så åbent for prøvekørsler, besigtigelser og salg om eftermiddagen.

QUICK LINKS

Cookiedeklaration

Copyright © 2022 - Autovirke ApS, CVR 37840750